Bolån hos Länsförsäkringar Bank

Bolån hos Länsförsäkringar Bank

Länsförsäkringar Bank erbjuder bolån för alla typer av boende, Bolån passar dig som ska renovera din nuvarande bostad, köpa nytt eller lägga om lån för både villa och bostadsrätt.

Via länsförsäkringars hemsida kan du enkelt räkna ut vad ett bolån kostar och hur mycket du kan spara genom att teckna eller flytta dina lån till Länsförsäkringar. Lånelöfte ansöker du också om på sidan och är nödvändigt när du ska köpa nytt men saknar uppgift om en specifik bostad. Du får besked direkt och löftet kan du sedan spara ner på din dator eller skriva ut. Din ansökan är inte bindande. Om du har hittat en bostad kan du ansöka om lån och du får besked direkt. Din ansökan är inte bindande. Vill du diskutera ett låneupplägg som passar just din ekonomi är du välkommen att kontakta Länsförsäkringar direkt. Du får träffa någon av deras kvalificerade rådgivare.

Det är enkelt att låna till bostad, villa, bostadsrätt eller fritidshus med Länsförsäkringar. Hur du väljer att finansiera ditt boende är ett stort beslut. Länsförsäkringar strävar efter att du alltid ska göra en bra låneaffär oavsett om du vill lägga om befintliga lån, renovera din nuvarande bostad eller köpa nytt.

Har du redan ett eget boende? Då är det kanske dags att se över och eventuellt lägga om gamla lån? Börjar det dra ihop sig till renovering eller ombyggnation? Länsförsäkringar har många bra lånelösningar och självklart kan du sprida riskerna genom att välja olika bindningstider. Länsförsäkringars rådgivare hjälper dig, vill du diskutera ett låneupplägg, få ett lånebesked eller söka om bolån är det alltid skönt att prata med en expert. Lånelöftet som du får från Länsförsäkringar är giltigt i tre månader och du kan enkelt skriva ut eller spara ner det på din dator, tryggt och enkelt.

Förutom förmånliga lån behövs också bra försäkringar för ett tryggt boende. Att det även ska vara enkelt och smidigt att sköta sin vardagsekonomi håller nog alla med om. Hos Länsförsäkringar får du bland annat: försäkringar för nästan allt, förmodligen marknadens mest prisvärda bank- och betalkort, förmånliga sparalternativ och avgiftsfria tjänster via internet och telefon. Det är bekvämt att samla allt på samma ställe och dessutom kan du spara en slant på det. Länsförsäkringars filosofi är att erbjuda bra och prisvärda produkter inom både bank och försäkring.