Re:member Card vs. Supreme Gold Card


Dagens match står mellan Re:member Card och Supreme Gold Card.

Både kortet är MasterCards med över 100 000 i kredit, båda har en årsavgift på 195 kronor och liknande ränta. Fördelen med Re:memeber Card är att man kan välja till säkerhetstjänster, som reseförsäkring köpskydd och liknande direkt i kortet så man slipper tänka dessa separat. Supreme Card är mer inriktat på poäng och allt du köper får du poäng på. Poängen kan du sedan använda till att köpa resor eller liknande, detta kan vara mycket förmånligt om du till exempel kan använda kreditkortet i tjänsten och få poäng på saker du handlar på jobbet men sedan kan använda poängen själv. Det tar ett tag att samla ihop poängen som behövs för en resa men många bäckar små och det är ju bättre än att inte få någonting.

Re:member card får du välja tre trygghetstjänster kostnadsfritt, de populäraste när jag skriver det här blogginlägget är prisgaranti, köpskydd och avbeställningsskydd. Men de bästa trygghetstjänsterna tycker jag är ”missad avresa” som gör att om du av någon anledning blir försenad på din resa så ser Re:member till att du kommer ikapp din resa eller ser till att du kommer fram på något annat sätt, en annan bra tjänst på kreditkortet är ”nyckelservice” där du kan få hjälp kostnadsfritt att fixa fram en låssmed som kommer och öppnar din dörr om du skulle ha tappat bort dina nycklar.

Jag skulle välja Supreme Gold Card om jag kan använda kortet som företagskort, annars skulle jag nog välja Re:member card och teckna några riktigt bra tilläggstjänster. Här nedanför kommer några snabbfakta om kreditkorten.

remember_card_mastercard

Re:member Card MasterCard

Re:member card
Mastercard 100 000:- 14% Årsavg. 195:-
Kontantuttag utland: 3 %, minst 35:-
Valutapåslag utland: 1,50 % Betal- och kreditkort. Max räntefria dagar 56. Minsta årsinkomst 100 000. Extrakort och trygghetstjänster utan extra kostnad. Ingen årsavgift första året.

Supreme Card Gold - Resur Bank MasterCard

Supreme Card Gold - Resur Bank MasterCard

Supremer Gold Card – Resurs Bank
Mastercard 150 000:- 10% Årsavg. 195:-
Aviavg. 29:-
Kontantuttag utland: 1,95 %, minst 35:-
Valutapåslag utland: 1 % Betal- och kreditkort. Max räntefria dagar 60. Poäng på allt du handlar, som kan utnyttjas till resor m.m. Reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår. Möjlighet till 6 månaders räntefri delbetalning.

, , , , , ,

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)